Share |

Címkék

Címkefelhő

Gondolatblog

2009.10.15. 10:49 gondolatkiado

Képes György: Buchinger Manó

Címkék: ajánló könyv gondolat kiadó gazdasag tortenelem szociologia katalógus 2009 2 politologia

Október 13.-án kész lett egy újabb kötet a 2009/II katalógusból: Képes György: Buchinger Manó című könyve. Alcíme: Egy 20. századi politikai életrajz - jogtörténészi szemmel.

Szomorú 20. századi történelmünk egyik sajátossága, hogy olyan személyiségek, akik békésebb környezetben, egy zavartalanul fejlődő polgári demokráciában alighanem komoly politikai, kormányzati karriert futhattak volna be, hazánkban a közélet perifériáján voltak kénytelenek tevékenykedni, s így nevük is gyakran feledésbe merül.

A jelen kötet ettől a méltánytalan elfeledéstől igyekszik megmenteni Buchinger Manót, a magyar szociáldemokrácia e nagyszerű alakját, s egyúttal néhány politika-és jogtörténeti érdekességgel, adalékkal kíván szolgálni életrajzához.

Megjelent: 2009. október

Át: 2380.-

20% kedvezmény a mintaboltban, Borisznál:

V. Bp., Károlyi Mihály u. 16. (Petőfi Irodalmi Múzeum)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkiado.blog.hu/api/trackback/id/tr171449517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása