Share |

Címkék

Címkefelhő

Gondolatblog

2009.11.27. 10:18 gondolatkiado

Rébusz Online könyvismertető: Marga Minco: Az üveghíd

Címkék: gondolat kiadó partner recenzió

A Gondolat Kiadó gondozásában megjelent Marga Minco: Az üveghíd könyvről írt a Rébusz Online újságírója, Sibak Dóra recenziót. Az alábbi linkre kattintva olvasható az írás:

Marga Minco: Az üveghíd

"Szerencsés kézzel nyúl az anyagához az író, mondhatnánk, ha nem rettennénk vissza azonnal attól, hogy ilyen rideg-professzionalista jelzőt használjunk Marga Minco Az üveghíd című könyvéről szólva. Hálás feladat - folytathatnánk a pusztán írói megközelítést - bujkálásról írni kisregényt, hiszen letehetetlen, akár egy kalandregény, s ráadásul katartikus élményben is részesíti az olvasóját. Minco túlélésről szóló kisregényének fiatal hősnője lakásról lakásra menekül, és vált mindannyiszor identitást. (...)" (Marga Minco)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkiado.blog.hu/api/trackback/id/tr421555869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása