Share |

Címkék

Címkefelhő

Gondolatblog

2010.05.11. 13:25 zaphodbb

Ne feledjük... Olvasni jó!

Címkék: könyvhét gondolat kiadó szépirodalom

81. Ünnepi Könyvhét és Gyerekkönyvnapok - 2010.06.03 - 2010.06.06

1051 Budapest, Vörösmarty tér

Könyvünnep Budapesten és vidéken

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése már több évtizede, 1929 óta rendezi meg az Ünnepi Könyvhetet, amely 2010-ben 81. alkalommal kerül megrendezésre, és amely értéke és hangulata az egész világon páratlan. Az Ünnepi Könyvhét eseményeihez kapcsolódik a 9. alkalommal megrendezésre kerülő Gyermekkönyvnapok, amely Budapesten 2010. június 3. és 6. között kerül megrendezésre a Vörösmarty téren és környékén.

A neves kulturális program hazánk két másik nagyvárosában is, Debrecenben és Miskolcon is megrendezésre kerül. Debrecenben 2010. június 2-6. között a Kossuth téren, míg Miskolcon ugyanebben az időszakban az Erzsébet téren és a Miskolci Városi Könyvtár fiókkönyvtáraiban várják az olvasás és a könyvek szerelmeseit.

Az Ünnepi Könyvhét mindenekelőtt a kortárs magyar irodalom, a kortársírók ünnepe és seregszemléje. Ebben a néhány napban felfedezhetünk új kiadványokat, és közelebbről megismerkedhetünk a kiadókkal, valamint a szerzőkkel. Meglephetjük magunkat egy-két szép kötésű értékes mondanivalójú szerzeménnyel, és kedvenc könyveinket dedikáltathatjuk.

A Gyermekkönyvnapok gazdag programsorral várja a gyerekeket, a programok mellett természetesen a színes könyvválaszték is csábító lehet a kis lurkóknak. Minden korosztály számára akadnak szórakoztató és ismeretterjesztő könyvek egyaránt. A program nem titkolt célja, hogy ezekből a gyerekekből váljanak a jövő könyvszerető felnőttei.

Ne feledjük… Olvasni Jó!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkiado.blog.hu/api/trackback/id/tr291992324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása