Share |

Címkék

Címkefelhő

Gondolatblog

2011.01.04. 11:53 zaphodbb

Decemberi könyvszüret

Címkék: kommunikáció könyvbemutató

Decemberi könyvszüret

A decemberi könyvszüret a PTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének hagyományos évzáró rendezvénye, melyet idén december 16-án (csütörtökön) 17 órakor tartottunk a Művészetek és Irodalom Házában. Az est folyamán bemutatásra kerültek a Tanszék és a Gondolat Kiadó Kommunikáció- és kultúratudományi tanulmányok sorozatában 2010-ben megjelent kötetek, illetőleg a legkiválóbb hallgatói szakdolgozatokat közreadó Diplomamunkák című tanszéki sorozat legújabb darabja.

Új köteteink:

Szijártó Zsolt (szerk.): Köz/tér. Fogalmak, megközelítések, nézőpontok. Bemutatta: Horváth András építész, a Dél-Dunántúli Építészkamara elnöke és Takáts József eszmetörténész (PTE BTK Klasszikus Irodalomtörténeti és Összehasonlító Irodalomtudományi Tanszék).

Maksa Gyula: Változatok képregényre. Bemutatta Kálai Sándor irodalomtörténész (DE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék) és Remsei-Kovács Nóra tervező operátor

Kádár Anna: „Körberajzolni a tűz árnyékát”. Újra felhasznált felvételek a Balázs Béla Stúdió 1968-1979 között készült filmjeiben. Bemutatta Gelencsér Gábor filmtörténész (ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézet) és Szolnoki József dokumentumfilm-rendező.

Pillanatképek a könyvbemutatóról:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkiado.blog.hu/api/trackback/id/tr132559582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása