Share |

Címkék

Címkefelhő

Gondolatblog

2009.12.09. 14:05 gondolatkiado

Recenzáld a Gondolat Kiadó új könyveit

Címkék: partner recenzió kezdeményezés

A Moly.hu és a Gondolat Kiadó közös kezdeményezésére hívjuk fel a figyelmeteket, a Moly.hu-n olvasható felhívás szövege ott és itt:

"Szeretek szellemes és frappáns címet adni a bejegyzésnek, de ez most elég lényegretörő. Merthogy tényleg erről is van szó: a Gondolat Könyvkiadó tíz legfrissebb könyvéből lehet kérni egy-egy példányt.

Mégpedig a következő feltételekkel lehet hozzájuk jutni: 1. olvasd el egy hónapon belül, 2. írj róla egy 5000 karakteres kritikát, amely a http://gondolatkiado.hu és a http://gondolatkiado.blog.hu oldalon is megjelenik, és természetesen a saját blogodon kívül ide is feltöltheted.

Hogyan juss hozzá a kiszemelt kötethez: vedd fel a kapcsolatot Ferencsik Gabival a ferencsik.gabi@gondolatkiado.hu címen, utána pedig írj ide egy kommentet, hogy más már ne kérje ugyanazt. A könyvet a kiadónál a 1088 Budapest, Szentkirályi u. 16. alatt tudod átvenni, ha messze laksz, akkor rád van bízva az egyezkedés (amelynél bizonyára sokat nyomhat a latban, ha van egy remek könyves blogod)."

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkiado.blog.hu/api/trackback/id/tr701585801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

plexus · http://brendel-figyelo.blog.hu/ 2009.12.10. 10:19:03

stipi-stopi :)
A mágia a görög-római világban

[felső sor, jobbról második]

gondolatkiado · http://gondolatkiado.blog.hu/ 2009.12.10. 10:26:55

@plexus: sajna arra már lecsaptak a Moly.hu-n. Még Kis is volt valójában Edvard Benes, Leleplezett mellszobor és a Barokk mennyország című könyvek nincsenek kiosztva. Azok közül esetleg?:)

A Graf könyvet pedig 20%-os kedvezménnyel fel tudom ajánlani természetesen.

plexus · http://brendel-figyelo.blog.hu/ 2009.12.10. 10:41:41

Tisztelt Kiadó!

Ha egy felhívás két oldalon is megjelenik, amiből az egyik a kiadó "hivatalos" blogja, akkor illik update-lni, hogy az ilyen félreértés elkerülhető legyen!

gondolatkiado · http://gondolatkiado.blog.hu/ 2009.12.10. 10:50:08

@plexus: update lesz, de az információk ma reggelre értek be az e-mailemre, így még nem volt időm új posztot kitenni, hogy miket vittek már el virtuálisan a bloggerek. Sajnálom, ha ezzel kényelmetlenséget okoztunk.
süti beállítások módosítása