Share |

Címkék

Címkefelhő

Gondolatblog

2010.12.15. 15:48 zaphodbb

Decemberi könyvszüret

Címkék: gondolat kiadó könyvbemutató

Decemberi könyvszüret

2010. december 16-án, csütörtökön, 17.00 órakor

a Művészetek és Irodalom Házába (7621 Pécs, Széchenyi tér 7-8.)

című félévzáró programjára

A rendezvényt Csordás Gábor, a Jelenkor Kiadó igazgatója nyitja meg.

Az est folyamán bemutatjuk a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék és a Gondolat Kiadó, Kommunikáció- és kultúratudományi tanulmányok sorozatában a 2010. második félévében megjelent köteteket, valamint a legkiválóbb hallgatói szakdolgozatokat közreadó Diplomamunkák című tanszéki sorozat legújabb darabját.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A rendezvényt a Sufni TV közvetíti! (http://www.sufnitv.blogspot.com/)

A bemutatásra kerülő kötetek:

Szijártó Zsolt (szerk.): Köz/tér. Fogalmak, nézőpontok, megközelítések

A könyvet bemutatja Horváth András építész, a Dél-Dunán- túli Építészkamara elnöke és Takáts József eszmetörténész (PTE BTK Klasszikus Irodalomtörténeti és Összehasonlító Irodalomtudományi Tanszék).

Maksa Gyula: Változatok képregényre

A könyvet bemutatja Kálai Sándor irodalomtörténész (DE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék) és Remsei-Kovács Nóra tervező operátor.

Kádár Anna: „Körberajzolni a tűz árnyékát". Újra felhasznált felvételek a Balázs Béla Stúdió 1968-1979 között készült filmjeiben

A könyvet bemutatja Gelencsér Gábor filmtörténész (ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézet) és Szolnoki József dokumentumfilm-rendező.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkiado.blog.hu/api/trackback/id/tr622517676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása