Share |

Címkék

Címkefelhő

Gondolatblog

2009.12.22. 10:36 gondolatkiado

Visszhang - A tetthely beszél a Cseppek.hu-n

Címkék: könyv karácsony gondolat kiadó könyvismertető recenzió visszhang szépirodalom katalógus 2009 2

Harmadikként, ma délelőtt olvassatok bele itt, majd kattintsatok a linkre, és tekintsétek meg teljes egészében a Cseppek.hu-n Juhász Júlia: A tetthely beszél könyvünkről a recenziót!

Visszhang - A tetthely beszél a Cseppek.hu-n

"Kinek beszél? A hozzáértő nyomozónak. És a könyv kihez „beszél”? Ha az ember kezébe veszi, a hátlapon levő részletet és rövid ismertetőt elolvassa – rögtön megtudja. De mivel nincs kézben a könyv, hát így nekem illik elmondani.

Tulajdonképpen ez egy egyszerű könyv: kinézetre, tartalomra. Nem szól híres emberekről, nagy port kavart eseményekről, stílusa közérthető. Egy régebbi színdarab címe jut eszembe: Történelem alulnézetből. Egy férfi történetei, aki 2009-ben 88 éves volt. Ha utánaszámolunk: az I. világháború után született, fiatalember a II. világháború idején volt, átélte 56-ot. A történetek gyerekkorától kezdődnek és 1961-es évben játszódik a majdnem utolsó történet. Hogy el ne felejtsem mondani, rendőr alezredesként ment nyugdíjba, s a könyv alcíme (Fejezetek egy boldog nyomozó életéből) egyértelművé teszi, egy elégedett emberrel van dolgunk."

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkiado.blog.hu/api/trackback/id/tr21612937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Don Calo' · http://gangstersinc.tripod.com/Vizzini.html 2010.01.26. 09:00:25

"Csé" és a "Könyvajánló" - eléggé "Pandúrovás rovás lett mára? ;-) Meg nyiLLLasozó, zs. sajnáltatós is? ;-o :-P

aztán ma még "lemezajánló" is ide? ;-o
www.novakijules.hu/content/view/2295/63/
(latin táncok után itálós nóta?) ;-P

Google falle: " MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva. MMR, Lendva... TAGS
süti beállítások módosítása